Mi a véleményetek erről a történetről?
Több évnyi kitartó sprórolás után (szülői engedélyjel) saját pénzen veszek egy tabletet, majd anyám időkorlátot és szülői "ellenőrző programot" tesz rá (most jobban nem tudom megfogalmazni). A gépen is ugyan ilyen volt, azért vettem saját tabletet.
16/L
De, igen, eléggé zavaró, hogy minden egyes honlapot, amit meg akarok nyitni, letilt, mert "felnőtt tartalmakat tartalmaz", és hasonlók. Egyébként ez egy DIY blog volt a több száz közül.
És egyébként nem, nem csak ezekre használnám. HTML, CSS tanulás és írás, ugyanis webdesigner szeretnék lenni. Tumblr, Blogger, e-book vadászat, cikkek és könyvek írása blogra, stb... Író is szeretnék lenni. :D
Szerintem azt a programot könnyen ki lehet kapcsolni, amikor használod a tabletet/gépet, amúgy meg... hát nem tudom, akármit is csinálsz a felsoroltak közül, egyiket sem kell a szüleid elől titkolni.. vagyis hát én nem értem mi a bajod pontosan, a css tanulás, írás stb nem szégyellni való dolog, én is írok, honlapot szerkesztek, és tudják a szüleim.
Szóóóval, két választás van: vagy kikapcsolod azt a programot, vagy megbeszéled anyuddal hogy állítsa át benne majd a szűrőt hogy tudj ilyen blogokat nézegetni, vagy eltűröd, hát most jobbat úgyse tudsz kitalálni sajnos.
Természetesen megpróbáltam kikapcsolni, de jelszóval van védve, anyám meg "kódosat" használ, tehát lehetetlen feltörni.
Nem titkolni akarom, sőt, sokszor meg is osztom anyával, hogy "erről írtam cikket", "ezt a fejezetet raktam fel erre a blogra", stb. Csakhogy két órában nem lehet egy cikket megírni + tanulni és gyakorolni + fejezeteket írni + értelmes bejegyzéseket rakni a blogra + fájlokat rendezgetni + képet vagy videót szerkeszteni + a rengeteg közösségi oldal... Kocka vagyok, tudom, de 7 éves korom óta ez az életem, és a szüleim ezt nem képesek felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!