Ha egy 10 éves fiú csúfol egy lányt akkor lehet hogy tetszik neki?
Figyelt kérdés
Mikor még kicsi voltam 1-4 osztályig állandóan csúfolt az egyik fiú osztálytársam.Állandóan azt mondta hogy replás,fertőző vagyok.Amikor léptem be az osztályterembe azonnal eltakarta a szemét,mert nem akart látni.Szerencsére 5-be másik suliba mentem.így azóta soha nem láttam.Ennek már 10 éve.Amióta pár éve megjelent a facebook megkerestem őt,de nem jelöltem be ismerősnek.Volt már neki pár barátnője.Aztán tegnap eszembe jutott hogy lehet hogy azért csúfolt engem,mert tetszettem neki?Mert külsőleg pont olyan barátnői voltak,mint ahogy én kinézek.Barna haj,barna szem,kreol bőr,vékony lányok.És én is pont ilyen vagyok.2014. júl. 31. 15:42
1/2 anonim válasza:
igen... a kisfiúk így akarják felhívni a lányok figyelmét
2/2 anonim válasza:
Én lány vagyok, és egy fiú 9 éves koromban csúfolt ő volt 10. Én nem szerettem, aztán nem lett belőle semmi. Még egy jó tanács:
Ha megkérdezed osztálykiránduláson (amikor vagy kocsiba kell ülni vagy hazáig sétálni):
- Mellém ülsz a kocsiban?
- Nem, én sétálok-mondja a lány.
- Anyád!
- Na látod, ezért nem akarok melléd ülni -.-!
Kb. ennyi mert ebben a történetben én vagyok a lány a másik meg a fiú.
ennyit tudok tanácsolni, hogy ne legyél te is egy bunkó tini! remélem megértetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!