Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Emo-nak érzem magam érzelmileg...

Emo-nak érzem magam érzelmileg de le rockereznek. Titeket nem zavarna?

Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar. én tudom hogy mi vagyok és nem érdekel más véleménye. mindig feketébe vagyok és vörös hajam van és mindig be szolnal hogy ordibálos zenét hallgatok mint asking alexandria meg a többi bandákat de nem érdekel más véleménye ha le rockereznek engem.
2014. júl. 29. 21:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Amugy engem sem zavar, csak fura hogy már mondtam nekik mi vagyok.
2014. júl. 29. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:
jaj ne törögy velük. az emberek ilyenek le nézik az emo-kat meg a rockereket is. ne fáraszd azal magad hogy el mondod másoknak hogy emo vagy és 10jére se értik meg és rockernek hivnak hagyd rájuk csak szivatnak hogy fel idegesitsenek. én se törödök más véleményén és nem idegesitem ezen magam hogy minek gondolnak az emberek engem.
2014. júl. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!