Mit jelent, ha azt álmodom hogy meghaltam?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon élethű volt,egyik legélethűbb álmom. Volt egy nagy robbanás és probáltam elfutni elole és mikozben futottam rendesen éreztem a meleget a hátamban ahogy kozeleg. Majd sotétség, kellemetlen érzés járta át a testem az oldalban pedig bizsergést éreztem. Mindez pár másodperc alatt ment végbe :D nagyon durva volt és mivel hiszem hogy az álmok jelentenek valamit érdekel ez mit is jelenthet :)2014. júl. 29. 01:38
1/1 anonim válasza:
Igazabol az almok sokak szerinte jelent valamit..ha ilyen elethu volt...akkor nemtudom:( de en nem hiszek az almokban! Tegnap azt almodtam h jarok Chaning Tatummal...biztos olyan filmet neztel vagy olvastal rola es az agyad erre koncentralt.:)) en ezt tudom elkepzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!