Mi az alapjuk a szőkenős poénoknak?
Figyelt kérdés
Én egy festett vöröshajú lány vagyok,az eredeti hajam barna, de ha valamit elrontok vagy nem jól csinálok a nevelőapám mindig hülye szőkenőnek nevez, ami már kezd az agyamra menni.Egyépként sem túl jó a viszonyunk.És nem bírom az ilyen poénokat. Mégis mivel butább egy szőke, hogy mindig ezzel szekál???2008. aug. 4. 21:13
1/3 anonim válasza:
Néhány évig nagyon divatos volt (lehet, hogy még mindig az), hogy a plázacicák szőkére fessék a hajukat, ők pedig nem az eszükről híresek.
Szóval a festett szőke lányoknak köszönhetőek ezek a viccek.
2/3 anonim válasza:
én festett szőke vagyok,de az eredeti hajam is sötétszőke...és okosnak tartom magam...amikor vki viccesnek érzi magát ha szekál,akkor megmondom h az a buta,aki nem tudja h a hidrogén csak a haj színét szívja ki,az agyat nem...
3/3 anonim válasza:
25 évvel ezelőtt még az "egyszeri" nőről/férfiról szóltak a viccek. Aztán jöttek a szöszikék a plázából. Mellesleg néha azt hiszem, csak színlelik, hogy buták mert az kell a pasijuknak! Vagy mert így tudják elérni a "Nesze itt van egy kis zsé! Menj vegyél valamit, addig is békén hagysz!" effektust!
Hofi még a "baltaarcú apuról" és az ő kis feleségéről mesélt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!