Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet a nihilizmus ellen...

Mit lehet a nihilizmus ellen tenni?

Figyelt kérdés
Nemtom mivan velem, de olyan érzésem van hogy nem jó semmi, nem örülök semminek és mintha eddig nem is itt éltem volna... gondolkodok, meg tudom hol vagyok, de nincs bennem para, hogy meg fogok halni vagy fáj valamim és már kezdem ezt természetesnek venni és egyszerűen nemtok kitörni belőle. Valaki adjon egy jótanácsot kérem!
2010. jan. 10. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:

és ezt te rossznak érzed?

lehet h ezzel semmi baj sincs.

miért kéne félni a haláltól?

szerintem ha elfogadod, azzal csak nyersz.

gondolkozz el azon, hogy ezek miért lennének rossz dolgok.

2010. jan. 13. 00:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez nem jó mer lényegében nem érdekel semmise és ez felbasz és úgy érzem mintha eddig nem is itt éltem volna és minden olyan furcsa, elmagyarázhatatlan érzés és egyszerűen nincs bűntudatom nem vágyódok semmire és nem is esik jól semmi aludni nemtudok sznted ez miért jó?
2010. jan. 13. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!