Rékus_2000 kérdése:
Titeket h hivnak? Szeretitek a neveteket? Kivancsi vagyok. Fiuk es lanyok is irhatnak!
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 21:30
11/15 anonim válasza:
Larion, és én imádom :) Senkit nem hívnak így nagyon. Becézése nincs, de nem is baj. Senkivel se tudnak összekeverni. Iskolába is még az is ismer, akinek még a nevét se tudom.
12/15 anonim válasza:
Dorina...a suliba a fiúk Docsitànak hivnak 😂
13/15 anonim válasza:
Vivien vagyok,régen nem szerettem,de mostanra megszerettem,már nem lennék más.:-)Tamásnak üzenem,ha baráti társaságban,buliban,utcán stb.mutatkozol be mondd nyugodtan a Tomit,de ha valami hivatalos helyen akkor mondd a Tamást.
15/15 anonim válasza:
Zsuzsanna vagyok. Nem mondom hogy nem szeretem. Igazából úgymond tisztelem is, hogy nagymamám után kaptam a nevem, nekem viszont alapjáraton a név túl "hivatalos" úgy értem, szerintem magához a karakteremhez nem illik, általában mindenki valami becézett változatot mond egyedül a Zsuzsi becézését nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!