Tudnátok nekem olyan anime karaktereket mondani akinek vörös és fekete a haja? Lehet az fiú vagy lány. Olyat mint pl lovely complexben Kohorinak
Figyelt kérdés
őszi mondoconra készülök és nem tudom még kit kéne cpznem ezért gondoltam valaki olyat kéne akinek olyasmi haja van mint nekem :)2014. júl. 25. 00:48
2/8 A kérdező kommentje:
igen Kagamira én is gondoltam már de szerintem neki inkább vörös a haja és a feketeség az árnyékolástól függ... tudnátok még valamit? :D esetleg egy lányt ??? :) fiú i jó :D kagaminak öltöztetem a barátom :D legalábbis eddig z a terv :D
2014. júl. 26. 19:53
3/8 April Jeannette fan válasza:
A Kamisama Hajimemashita-ból Kurama-kun ^.^
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi ...:) de neki nem olyan a haja neki simán vöröses nem ? én olyasmire gondolok hogy fekete alapon élénk vörös/piros... vagy vörös/piros alapon fekete de azért tényleg köszi :)
2014. júl. 28. 20:39
6/8 A kérdező kommentje:
Uhh köszi :3 valószínűleg ő lesz a nyerő ha nem találok mást :D de az is lehet hogy nem festegetem a hajam és leszek Rias a high shool DxD-ből :D
2014. júl. 29. 22:53
8/8 Zsiros Annamária válasza:
Starmyu,Tengenji kun
Assassination classroom,Karma kun
Dance with devils, Lindo kun
Uta no prince sama, Ittoki kun
neo abyss angeliqueneo ayne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!