Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol lehet neten vagy tvben...

Hol lehet neten vagy tvben élőben WRC közvetítést nézni?

Figyelt kérdés
megrögzött Kimi Raikkonen fan vagyok és ORF en kivül nem találtam egy olyan helyet se ahol lehetne WRC-t nézni..vagy ha esetleg valaki tud adni egy honlapot ahonnan le tudnám tölteni azt kösszönném:D
2010. jan. 9. 22:11
 1/4 anonim válasza:
hát ez érdekes tavaly végig nyomta az EUROSPORT most egyszerüen sehol nem találom pedig 11-én kezdődik svédországgal.... nagyon sz*r
2010. febr. 9. 14:47
 2/4 anonim válasza:
Nézd meg, az AB Motoeur vagy melyik adó szokta adni, meg a North One , de amúgy a www.wrc.com oldalon van onboard videó, riport, összefoglaló meg még live stream-ban rally rádió is!
2010. febr. 26. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, ez egyre rosszabb! EuroSporttól elvették 2 éve a MotoGP közvetítés jogát, most meg már a WRC-t sem közvetítik. :-( Jövőre már WTCC-t sem közvetítik?? :S

Kár, hogy a WRC-t semmi sem közvetíti, pedig rájuk férne a népszerűsítés, mivel a WRC is válságos időszakát éli...

2010. márc. 6. 17:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen..ha jólemlékszem már tavaly is csak úgy adták a WRC-t hogy kedden késő este ment egy fél vagy egy órás műsor aztán ha szerencsám volt elkaptam vmi ismétlést....hát remélem aztért nem veszi át az autósport médiában betöltött helyét valami kúlturális műsor vagy mittomén...
2010. márc. 6. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!