Ha strandra mész, hova teszed az értékeidet?
Figyelt kérdés
Kulcs, pénz, mobil? A gyerekemmel mennénk ketté . Eddig mindig többen mentünk, valaki mindig ott maradt a cucc okkal, de most csak ketten mennénk. Vízpart, zárható tároló nincs.2014. júl. 19. 05:35
1/5 anonim válasza:
Mi mindig zárható szekrénybe szoktuk tenni, így mivel nincs nehéz helyzet, de én valószínűleg a táska aljára tenném és letakarnám törölközővel. Ja, és ne egy helyre rakd az összes értéket szerintem.
2/5 anonim válasza:
Mi mindig a strand táskába raktuk ahol van egy külön kis zseb. (ami csak egy kocsi kulcs,lakás kulcs,pénz,telefon) ne vigyél ékszereket.a cuccokat olyan helyre rakjuk ahol sokan vannak vagy sok cucc van ott.
3/5 anonim válasza:
Kulcs:magamnál tartom egy vízhatlan zacsiban.
Pénz:ua.
Mobil:nem vittem soha.
4/5 anonim válasza:
Pénz nyakba akasztós vízhatlan pénztárcába.Öltöző szekrény kulcs benne!A szekrénybe kikapcsolt erre a célra férrerakott nem okos mobil.Slusz kulcs egy ruhába eldugva.
5/5 anonim válasza:
4/4 Bocs ha nincs tároló de autóval mész abba dugd el az értékeiket A vízhatlan pénztárcájú fűzd a kulcsot.A leg értéktelen holmi maradjon őrízetlenül ők.törölköző papucs pokroc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!