Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet két nap alatt...

Hogyan lehet két nap alatt legalább megbetegedni?

Figyelt kérdés
nem akarok vizsgára menni és beteg akarok lenniXD
2010. jan. 8. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sokáig végezz valamilyen sportgyakorlatokat vagy futkoss a szobában, pulcsiban, ha kifáradtál ismételd meg! xD Sokáig csináld,és majd ha kimelegedtél nyisd ki az ablakot és a szádon vedd a levegőt.Legyél hidegben és igyál valami jegeset nemtudom XD
2010. jan. 8. 18:39
 2/11 anonim ***** válasza:
:) Hát... erről mesélhetnék. Voltam hasonló helyzetben, és mindent megtettem, hogy beteg legyek. Nyitott ablakok, kevés ruha, hócsata, kint edzés :_) azért nagy bajod ne legyen.
2010. jan. 8. 18:39
 3/11 A kérdező kommentje:
jujjh köszi akk látm ez az ablakos dolog mindenkinél beválik.Én a vizes zoknira gondoltam ,de aztmondják az túl veszélyes
2010. jan. 8. 18:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Vegyél be ricinusolajat, és mondd hogy megy a hasad. Amíg fosol mint a gép, úgyse mehetsz sehova :DDDD
2010. jan. 8. 18:43
 5/11 anonim válasza:
Uss fel egy tojast,tegyel bele egy kis majonezt meg sajtot aztan hagyd allni egy napot a meleg szobaban,majd idd meg.Ha szerencsed van akkor meguszod 3 napi hasmenessel,hanyassal.
2010. jan. 8. 18:46
 6/11 anonim ***** válasza:
9%
Úgyis elmész..
2010. jan. 8. 18:55
 7/11 anonim ***** válasza:
4%
Nagyon utálom aki beteg akar lenni, Nagyon, de nagyon!!!!!Így akarsz kibújni a felelősség alól, akkor hányszor akarsz beteg lenni????
2010. jan. 8. 18:57
 8/11 anonim ***** válasza:
6%
Ugy, milyen gyerekes?
2010. jan. 8. 19:04
 9/11 anonim ***** válasza:
9%
+e
2010. jan. 8. 19:04
 10/11 A kérdező kommentje:
nem akarok csak most az egyszer mert egy nem sikerült semmit se készülnőm ez meg versenyre küld vizsgázni
2010. jan. 8. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!