One piece rajongók! Szerintetek mire befejezik addigra már kinövöm a one piece iránti rajongásom?
Figyelt kérdés
nagyon szeretem ezt a mangát és az animéjét, és nem akarom addig elveszteni a lelkesedésem iránta amíg be nem fejezik de az még több mint 10 év... szerintetek hány évesen növi ki az ember a one piece-t?2014. júl. 14. 15:58
1/9 anonim válasza:
Soha :D Én még 50 évesen is csekkolni fogom a részeket XD
De komolyan... sztem hülyeség hogy bármit is kinövünk, max elveszíted az érdeklődésed iránta. Amit jelenleg én el sem tudok képzelni, mert nagyon szeretem! :)
22/L
2/9 anonim válasza:
Nekem is ez volt a problémám.. De elviekben még 15 év. xd Mondjuk,ha még 30 évesen is ezt nézem az nem olyan gáz.. Plusz minusz 10 év amíg emésztgetem.. :)
3/9 A kérdező kommentje:
nektek nem lesz fura one piece-t nézni amikor már 30 fölött lesztek és ott lesz min. 1 gyerek a nyakatokon? olyan szemétség hogy ilyen lassan jönnek a részek. már így is mióta megy. az akkori rajongók már mind felnőttek.
2014. júl. 14. 18:33
4/9 anonim válasza:
Hát ha fura is lesz az majd úgy is kiderül. Ezt így előre nem tudhatod. :) Ki tudja lehet még a gyerekednek is tetszeni fog akkor :D
Sztem ne aggódj ilyeneken előre. A részek úgyis olyan ütembe jönnek, ahogy azt a készítők eltervezik. Tehát nem sokat lehet ellene tenni.
5/9 A kérdező kommentje:
rendben.
igazából amiatt aggódom hogy (habár ezt /pill nem tudom elképzelni) elvesztem az érdeklődésem és nem tudom meg mi lesz és vogy lesz a vége
2014. júl. 15. 00:55
6/9 anonim válasza:
Nekem azt mondták ha idősebb leszek,nem fognak érdekelni a mesék.Mostis nézek és 17 vagyok :).Egyébként az én apám meg 44 évesen a star wars(cartonnetwork os sorozatát) nézi ami ugye főleg gyerekeknek készül de tetszik neki ugyhogy nézi ennyit erről,én biztos hogy végignézem az One Piecet,sőt az azután kijövő jó animéket is.
7/9 anonim válasza:
*Mielőtt valaki belém kötne a mesék alatt a spongya bobot és társait értettem,nem az amiméket.
8/9 A kérdező kommentje:
én is 17 vagyok uh a válaszod eleje még nem nyugtatott meg csak az amit apukádról írtál
2014. júl. 15. 18:47
9/9 anonim válasza:
Megnyugodnál ha értenéd mire gondolok,azthiszed megfogsz változni pedig nem,ugyanaz az ember maradsz más külsőbe.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!