Van itt valaki aki régi pénzeket gyűjt?
Figyelt kérdés
Mennyit adnátok egy 1945-ös tízmillió pengősért? És egy 1946-os egymilliárd pengősért?2014. júl. 12. 12:45
1/2 polarbeer válasza:
Szia!
Címkérdésere a válaszom:
Én kb. 10 éve gyűjtök régi pénzeket, minden darabomat alaposan katalogizálom, az értékeseket albumba helyezem. A gyűjteményem kb. 10.000 darabból áll az értéktelentől az aranypénzekig vegyesen. Szóval fogjuk rá, hogy értek hozzá. Kedvenc területem amúgy is az 1848 utáni Európa, amibe a pengőid beletartoznak.
További kérdéseidre a válaszom:
Az általad leírt inflációs papírpengők értéke használt állapotban 50 - 300 Ft / db közt alakul állapottól függően. Persze ezt az árat sem sokan adják meg, hiszen nagyon gyakori pénzekről van szó.
és
Szóval az eladásban ne nagyon gondolkodj, inkább őrizd meg az utókor számára.
Üdv.:
polarbeer
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem terveztem eladni csak egy hozzám ellátogató ismerősöm kérdezte hogy mennyit érnek
2014. júl. 14. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!