Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tetszik a versem? Ez az elso...

Tetszik a versem? Ez az elso amit másoknak is megmutatok! Mit érzel vele kapcsolatban, mit javítanál rajta?

Figyelt kérdés

Az élet egy galaxis

Óriási és az emberek jonnek-mennek

Sokan vannak

Mi meg gyorsan felejtunk

De ki igazán fontos volt

Egy életen át megorizzuk

Egy mosoly, semmi más

Aztán megyunk, ok is mennek tovább

Csak pár szó és mosolygás

Tényleg, tényleg semmi más

Mindenki csak meg tovább

Van, ki mosolyog, de a másik szeme sír

Tobbet beszél, mint aki mindent kiír

A vigasz, a remény osszekot minket

S talán egy helyre tartunk

Talán osszehúz minket

Kicsi a világ, mi meg sokan vagyunk

Vigyázzunk egymásra

Szeressunk, ne utáljunk!

Tudod, valakinek most is szuksége van rád

Menj hát, menj tovább

Keresd meg az embert ki most sír

Nézz a szemébe

Hisz nincs olyan lény

Ami magában mindent kibír

Majd rájossz az az ember

Kinek segíted kell

Nem, hidd el, nem egy vadidegen

Csak az ember hutlen

Mindig megy tovább

De ki téged valóban vár

Nem indul sehová...

2010. jan. 7. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jajj...=D

Hát, biztos tetszik valakinek. =)

Amúgy a tizenhat évemmel nem szeretném játszani az agyam, de szerintem minden olyan tanár, aki Magyarországon tanít, magyar tanár. Aki pedig a nyelvtant és az irodalmat tartja, az a magyartanár.

Ugye így van? =D

Mert akkor a magyar magyartanár ejtett egy aprócska hibát. =)

2010. jan. 12. 22:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Azanyja, az utolsónak bizony igaza van! Ügyi vagy:)

Hogy ne csak offoljak: bocsi, őszinte leszek. Tele van közhelyekkel, se ritmusa nincs, egyszerűen semmi nincs, ami megfogna benne, vagy további olvasásra késztetne. Nem baj, próbálkozz, lesz ez még jobb is!:)

2010. jan. 12. 23:28
 13/14 A kérdező kommentje:

Hmm, úgy látom senkinek sem tetszik igazán, de nem baj..:(

Egyébként azt mondják rólam, hogy nagyon jó torténeteket és verseket tudok írni, de hát most látom ez nem így van.. Ha az embereket nem ragadja meg benne semmi, akkor én nem tudok mit tenni tényleg.. Sz@r az egész, nem fogok verset írni, majd próbálkozok mással! Most is annyira elszégyelltem magam, hát nem volt baj, hogy eddig még senki nem látta a verseimet, butaság volt ezt is megmutatni..

2010. jan. 13. 14:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Ugyanmár! Nekem például nagyon tetszik a versed! Jó a hangulata, érződik rajta, hogy tényleg a saját gondolataidat, érzéseidet írtad bele,nem írtál olyan giccses "hatásvadász" verset. Ha kitennéd az írásjeleket, meg még pár írásjelet, akkor jobb lenne...szerintem. Ne add fel ilyen hamar! Ne azért írj verset, hogy másoknak tetszedjen, ha úgy érzed így tudod legjobban kifejezni magad!
2010. febr. 26. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!