Be szeretnék pisilni éjszaka?
Figyelt kérdés
Ez tényleg egy hülye kérdés vagy csak nektek furcsa.Az érdekelne hogy mit kellene csinálnom ahhoz hogy reggel kicsit pisisen legyek?Próbáltam már lefekvés elött sokat inni de akkor csak az lett hogy nem tudtam el aludni amíg nem mentem ki pisilni.Mit kellene csinálnom hogy ez valahogy sikerüljön.Előre is köszi a válaszokat 16éves vagyok és fiú.2014. júl. 12. 01:25
11/13 Pelenkásfiú válasza:
Én is próbáltam, de én felébredek, ha nagyon kell. :D
12/13 anonim válasza:
Ebédtől kezdve ne menj el WC-re és napközbe nagyon sokat igyál. Tegyél hideg vizes vödröt az ágyad mellé és lógasd bele a kezed. Mielőtt elaludnál, gondolj arra, hogy WC-zned kell, elmész WC-re és akkor erről fogsz álmodni és bepisilsz.
13/13 A kérdező kommentje:
Ha pisilni akkor nem lehet elaludni.
2017. júl. 31. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!