Miért nem válaszolt még senki két kérdésemre?
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 20:02
1/6 anonim válasza:
JJJÁÁÁJJJ na vajon mért?
valószinüleg mert nemtudják a kérdésedre a választ....
3/6 anonim válasza:
Én már válaszoltam volna ha tudnám hogy melyik az.
5/6 anonim válasza:
Lehet hülye kérdést tettél fel... honnan tudjuk biztosra, ha magát a kérdést sem tudjuk?
6/6 anonim válasza:
Néha vannak olyan kérdések, amikre senki nem tudja a választ(én ilyeneket nem teszek fel, mert úgy is tudom, hogy nem kapok rá választ), de lehet az is, hogy rossz kategóriába tetted (a családi kapcsolatoknál sok kedves ember van, akik szívesen segítenek, de pl itt az egyéb kérdésekben van néhány tréfarépa, akik komoly kérdésre hülye választ adnak, mert nekik az egyéb kérdések=humor kategória), de lehet, hogy túl bonyolult a kérdés, amire csak a megfelelő képzettséggel rendelkező emberek tudnak válaszolni, és akikből egy se látogatja az oldalt, vagy lehet, hogy értelmetlenül fogalmaztál. Ha belinkelnéd nekünk a kérdéseket, megmondjuk, mi benne a hiba, és megpróbálnánk válaszolni =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!