1/9 anonim válasza:
15/L Írj magadról egy keveset :D Kedvenc szín,színész/nő,film,hobby ilyesmik :D
2/9 Rami** válasza:
Életem ha csak nem akarod megerőszakoltatni magad akkor ezt a kérdést azonnal töröld komolyan van róla fogalmad milyen perverz alakokkal futhatsz itt össze? Te egy könnyen befolyásólható kiscsaj vagy egy pasi semmán kicsalna aztán meg ki tudja mi történne. Ott a fb vannak barátaid (gondolom) azokkal lehet beszélgetni nem vadidegenekel ismerkedni úgy hogy fogalmad sincs ki ül a gép mőgőtt. 16/L
( és ha akarod most ki nyithatod a szadat hogy ki vagyok én hogy ki oktatlak.)
Fogadd meg a tanácsomat és töröld a kérdést ;)
3/9 anonim válasza:
Kedves utolsó te pedig ezt a kérdést töröld: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek.. Tudod te hány perverz és szemét ember járkál itt, hogy ilyeneket megossz? Ráadásul ezerszer lerágott csont, hogy nem, nem ciki ha kicsi. És kedves kérdező te pedig már vagy annyira érett, hogy tudsz magadra vigyázni, ha valakivel beszélgetsz, szóval nem kell őt félteni. Na puszi.
4/9 Rami** válasza:
figyikém nekem van annyi szem hogy nem dölök be senkinek szal ennyi.
5/9 anonim válasza:
És miért hiszed, hogy te okosabb vagy a +2 éveddel, értem én nem akarsz rosszat, de tud ő magára vigyázni, ha már kiírta ide ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!