Egy régi mesét keresek! Részletek lent. Mi volt a címe?
Sziasztok. Ez a mese kazetta egy ismerősömnek volt meg, amikor kicsi voltam mindig megnéztem ( most vagyok 18)
A mese kezdete úgy volt, hogy ugyebár zenés résszel kezdődik. egy kisgyerek ül a körhintán , megy a zene alatta közben ottvannak a különböző mesefigurák és a gyerek így repült. Aztán az első mese (a kazettán több rövid mese volt) ilyen rémisztően kezdődött valami szörnnyel , több nem rémlik.
egy másik rész meg egy farkasról szólt, tél volt és úgy akart halat fogni hogy a befagyott tavon csinált egy lyukat és a farkát belógatta a vízbe, csak aztán nem tudta kihúzni és leszakadt neki. aztán elmendtek valami család kamrájába ahol volt sok élelem, és mindent felzabált és a végén elkapta a házigazda és megölte.
Aztán volt olyan mese is rajta ami valami gonosz bosziról szólt meg valami káposztaföldről..
ha valakinek beugrik írjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!