Angolul beszelsz, fiatal vagy es meg sem mesz kulfoldre. Miert?
Persze az aki beszel valamilyen nyelvet nem jelenti azt, hogy el is kell mennie az orszagbol. A legtobb nyugat europai orzagban sokkal tobben es jobban beszelnek legalabb egy idegen nyelvet mint M.orszagon es ok sem azert, mert el akarjak hagyni az orszagot ahol elnek.
Tehat a kerdesem, nem kerdore akkar vonni, hogy akkor miert nem mesz...hanem az okokat...hogy mennek ugyan..de.
Hát a Szózat egészen másról szól. Nem tudom, honnan vetted ezt.
Ha mennék, nem Szerbiába mennék, s nem Olaszországba. Mindkét ország bántotta a szüleimet, bár én ennek köszönhetem az életemet.
Anyagi okokból biztosan nem mennék el. Az emberek miatt sem. Itt is vannak nagyon kedves emberek, csak meg kell találni őket.
Igazad van sajnálom ha elsőre letámadtalak csak ez a kiragadott sor a kérdésre érdekesen hatott számomra :)
Igen otthon is vannak kedves emberek de én itt azt szeretem hogy mindenki nagyon közvetlen pl leszaladok reggel a sarki pékségbe vagy kisboltba és annyira kedvesen széles mosollyal fogadnak (amikor idegen voltam akkor is) és nem azt a kényszer mosolyt látom rajta hogy na muszáj
vagy ha valakivel összetalálkozik a tekintetünk mosoly rám nem elkapja a fejét :) ilyen kis pici apróságok amitől már jobban indul az ember napja pedig lehet oda sem figyel rá
"Mert minden ideköt ismerem az iskolát és a temetőt". Nem biztos hogy pontos az idézet de teljesen rendbenvan.
Éltem külföldön jó volt de nem voltam oda való,hosszú távon utáltam volna. Ameddig ott voltam Addig is mindenbe bele tudtam( volna) kötni.
Lehet hogy még probálkozok más felé,de pp. nem rossz itthon sem(mondjuk nem is jó,sőt)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!