Tipikus egynyári tiniblog, elmaradhatatlan Comic Sans betűtípussal és vakító színekkel, álomvilággal és amerikai keresztnevekkel, nehogy valóságérzete legyen az olvasónak.
Két nagy hiba: vessző mindig a szó után van és szóköz van utána, nem a szó után szóközzel és a vessző a következő szóhoz tapadva. Ehhez kapcsolódik hogy 5 darab van a szövegben, vagyis a szövegközpontozás hiányzik, a tőmondatok az egész hangulatot megölik, minden nagyon monoton. Három mondat egymás után amiben ugyanaz a szóismétlés van, nem túl kreatív.
Ami meglepő és pozitív a többi ilyen belinkelt bloghoz képest: a helyesírás.
Ha azt akarod, hogy ezt valaki el is olvassa, akkor írj tagoltabban, és ne narancs hátérre piros és sárga betűkkel :)
Ja, és válassz valami olvashatóbb betűtípust.
A vesszőket meg miért spórolod ki? Ezt senki nem fogja így végigolvasni.
Most már egy fokkal jobban néz ki :)
Azért még alakítgasd egy kicsit :)
Köszönöm a kritikákat :)
Hálás vagyok értük
Szia. Én is blogíró vagyok, így úgy fogom, ahogy a kritikaírok szokták.:)
Kinézet:Sürgősen változtas rajta! Szörnyű, nem csak, hogy kiég a retinám, de olvashatatlan lesz a blogod.
Történet&írás: ezt azért írtam így, mert valószínűleg törölted, így ezt nem tudom kommentálni:(
U.I.: Nincs bennem rossz szándék, ha bármiben segítség kell a bloggal kapcsolatban, nyugodtan írj rám!:D
1. a blogod sablonja undorító és átláthatatlan valamit csinálj vele pls
2. a történetben sok a szóismétlés
3. a csaj anyja 18 évesen szült?!
4. ha már valamit publikálsz tiszteld meg az olvasóidat azzal, hogy publikálás előtt kijavitod a hibáidat
5.helyesírási hibák lvl végtelen
6. bekezdés luxus?
7. Túl gyors a történés szál, gyakorlatilag 2 mondatba foglaltag össze azt, hogy szomorú, mert otthagyja az otthonát és elválik az apjától
8. Egy tökéletes sablon story, semmi egyéb
9. Ha már történetet írsz, tanuld meg használni a vesszőket
10.ajánlom hogy ne blogger ben írd a story-t
11.kislányom, párbeszéd után az elbeszélő mondatát kisbetüvel kezdjünk
egyszóval $A@R (cenzúra)
én 8 évesen jobbat írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!