Mit csináljak? :S fontos! Lassan lejár a határidő
Most fogok továbbtanulni, kellett tennem alkalmassági vizsgát, ami sikeres volt,de a felvin nem látom a feltöltendő dokumentumok között :S
Még egy kérdés:
A korábbi középiskolai bizonyítványt(10,11,12) ugye már fel kellett tölteni amikor jelentkeztünk egyetemre és most is fel kell tölteni vagy csak az utolsó évvégit??
Úgy tudom, hogy ha a választott természettudományos tárgyat nem 11-12.-ben tanultad, akkor fel kell tölteni a korábbiakat is (meg úgyis a legjobbat számítják, lehet, hogy érdemesebb is, hátha találnak jobb verziót, mint amit te gondolsz).
Nem felvételizem idén, de esetleg nincs valami olyan a feltöltendő dokumentumok között hogy "egyéb" vagy ilyesmi?
Azt tudom hogy a szabadon választott miatt fel kellett tölteni a korábbiakat de azt már akkor feltöltöttem amikor megjelöltem az egyetemet, azért kérdeztem, hogy most is fel kell-e rakni?!
Nincs olyan, hogy egyéb :/
Az első kérdéseddel kapcsolatban szerintem hívd fel a felvit, vagyis az Educatiot. A másodikra az a válaszom, hogy ha már jelentkezéskor feltöltötted, akkor annak ott kell már lennie, feldolgozva. :)
Egyébként milyen szakra jelentkeztél?
Köszönöm a segítséget :)
egészségügyi szervező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!