Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 14 éves voltam, amikor megfogd...

14 éves voltam, amikor megfogdosott. Hova forduljak segítségért?

Figyelt kérdés

14 éves voltam, amikor apám haverja megfogdosott. Persze itthon senkit nem érdekelt, főleg nem őt. Most is én vagyok hülyének beállítva. Ezen a héten leszek 17 éves de még mindig ide jár. Azóta ugyan nem ért hozzám, de veszélyben érzem magam, a szobámból sem jövök ki, ha tudom, hogy itt van.

Segítség!

2014. júl. 7. 23:51
 1/2 anonim válasza:
Az ilyen is ezeket élt át gyermekkorában és nem tudja feldolgozni és ezért csinálja ezt, de ha fiú vagy akkor szerencsétlennek komoly bajai vannak ha lány vagy akkor egy jó nőre fáj a foga csak nem talált rajtad kívül senkit. Meg gondolom azért jár hozzátok mert az apád meg ő nagy spanok (haverok) és az apád haverja unatkozik és azért jár oda. A nevelési tanácsadónál beszélhetsz az ügyről és ott valamit kezdenek vele. Vagy azt mondják hogy apád anyád nem törődik veled akkor go nevelőszülő (persze ha beleegyezel). Ha az anyukád is tojik a fejedre és nem hiszi el akkor már ott gondok vannak, vagy távoltartási végzést kérsz a rendőrségtől és ha megszegi akkor bíróság elé kerül. De először ajánlom hogy mennyél el pszihológushoz elmondani a történteket és ott ad tanácsot. A haverommal így volt mert bántotta a testvérét mert idegesítette folyton, a szülei elváltak voltak úgyhogy a másik félhez került. Vagy a nagymamádnál is elköltözhetsz oda csak nem fog menni.
2014. júl. 8. 00:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. És igen, anyámat se érdekli túlságosan, sőt pártolja is azt az embert. Fogalmam sincs, hogy miért nem tettek ellene és, hogy miért nem én vagyok a fontosabb?!
2014. júl. 8. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!