Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy barátnőm és valamiért...

Van egy barátnőm és valamiért tváolodunk egymástól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13évesek vagyunk és már oviba a legjobb barátnők voltunk ..minicsoport óta. És valamiért el távolondtunk egymástól. És nagyon szeretném ha ujra a régi barátok lennénk. Voltak családi gondjaim mert anyukám el ment és nagyon sokat idegeskedtem. És azt mondta a barátnőm hogy megváltoztam.De mostmár tudom hogy újra a régi vagyok..de ezt nem hiszi el

2014. júl. 7. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Az emberek változnak, ha ő ezt nem fogadja el, esetleg még akadékoskodik, akkor arról van szó, hogy nem igazán akar veled lógni olyan "sokat" mint eddig.
2014. júl. 7. 22:22
 2/3 anonim válasza:
Szerintem üljetek le és beszéljétek meg a dolgot. Csak akkor tudtok majd rendet rakni a barátságotokban, ha tudjátok mi a baja a másiknak.
2014. júl. 8. 15:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm ,...hát tényleg beszélnek kéne vele..most 20.-án megyek vele 1hetes Balcsira,, ott remélem meg tudjuk bezsélni
2014. júl. 8. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!