Valami jo fotohely Budapesten? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Valami regebbit, grafitis, sikatorban, fantasy valami ilyesmit szeretnek de nem kell hogy egy helyen legyenek2014. júl. 7. 09:01
1/2 Lili Pásztor válasza:
Én kétszer is voltam a Nyugati pályaudvar egyik részén, ahol régi vagonok és nem működő sínek vannak, ott kiváló portréfotó is készülhet, de a vonatok is jó modellnek bizonyulhatnak. Az a helyszín az a bajárattól (nem a West End felől) hanem a 4 6-os villamosok megállójával szemben lévő bejáratnak a jobb oldaláról közelíthetjük meg. A következő képpen: Mikor esetleg a metróról szállsz le, a Nyugati Pu.-felől lyukadj ki, majd menj egyenesen, haladj el a bejárat mellett, és mikor megpillantod a Costa Cafet, fordulj el balra. Ott egy kis tér szerűség van, onnan tudod, hogy jó helyen jársz. onnan be kell menni a jegypénztárba, ott kérni kell engedélyt, majd tovább mész egyenesen és a bal oldaladon megtalálhatod a működő peronokat. Na most a hídik haladj egyenesen és, ha ott jobbra elfordulsz, megpillantod azt a helyet. További jó helyszín lehet a Margitsziget (úton ülsz és mosolyogsz, de ezt inkább lány modellnek ajánlanám), padra ülsz és látszik a Margit híd és a Parlament, meg van pár kiváló helyszín a szigeten ne aggódj! ;) A Citadellán is kiváló képeket lehet csinálni,valamint a Budai vár mörnyékén, magát a várat, a Szabadság híd is jó helyszín lehet, vagy a Gellért hegyen. Valamint van 2 hely, ami az én környékemen található meg... Az egyik a Szemeretelep Vasútállomás (a Nyugatiból el lehet oda jutni vonattal) és ott kiváló graffitisor van, oda lehet állni és pózolni, vagy csak simán a graffitiket fotózni. ott is vannak nem működő sínek, de ha odaérsz, bekapcsol a fantáziád és magadtól eszedbe jutnak a jobbnál jobb ötletek! ;) A másik is arra van, oda a következő képpen lehet eljutni: ugyanúgy a Szemeretelep vasútállomásnál van, ott ha átmász a sorompón (az aluljáró felé), majd átmész az úton ott van egy elágazás... ott a jobb elágazásra kanyarodj rá, menny végig, majd az utca végén találsz a baloldaladon egy "Abaujvár utcát", oda fordulj be, menj el az utca végéig, majd fordulj jobbra és ott egy kitaposott földutat találsz, oda menj fel és búj át a kerítésen és megpillantod a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret! Ott a kifutópályára van főképp rálátásod, a repülőket fotózhatod le. :) remélem tudtam segíteni
2/2 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a segitseged:)
2014. júl. 14. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!