Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek tűzoltó New...

Hogyan lehetek tűzoltó New York-ban?

Figyelt kérdés

19 éves jó kondiban lévő érettségizett kiváló angoltudással rendelkező férfi vagyok, és komolyan elkezdett érdekelni, hogy tűzoltó szeretnék lenni, egy világvárosban, ahol tényleg vannak húzós helyzetek, és nem döglött állatokat kell az útszéléről összekaparni.. New York érdekelne elsősorban, mert világéletemben oda vágytam valamiért :)

Ha valakinek van valami tudomása hogyan valósulhatna ez meg, illetve valaki külföldön tűzoltó, kérem válaszoljon!

Előre is köszönöm!

2010. jan. 6. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát először is azt kell elérni h New York-i legyél. Zöldkártya állampolgárság stb stb. Ami több mint k* nehéz. Után a gondolom ugynúgy van felvételi eljárás képzés és záró vizsga mint nálunk....
2010. jan. 7. 01:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért nem írsz nekik? [link]
2010. jan. 9. 19:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a második válaszolónak, küldtem egy levelet, várok a válaszra!

Közben ha esetleg más ötlet, vagy felvetés adódna, kérlek írjatok/írjanak!

2010. jan. 10. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Na, hol tartasz az ügyben?

Érdekelne!

2010. júl. 22. 16:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Manhattanben az 51es körzet tűzoltókapitánya vagyok :)

Na de viccet félretéve letettem a dologról, itthon tanulok gépészmérnöknek!

2010. júl. 24. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!