Ha szívesen ölnék és kínoznék meg embert szó nélkül akkor az azt jelenti hogy beteg vagyok?
Ha nekem ilyen beteg gondolataim lennének, magamon gyakorolnám. Az sem lenne baj, ha belehalnék.
Ahhoz mit szólnátok, ha valaki a ti kínzásotokra élvezkedne?
Egyáltalán nem, Kérdező. Az olyanokat, mint a Bosztoni Fojtogató, Szögi Lajos gyilkosai vagy Bernard Madoff, én is boldogan kínoznám.
Pláne hogy a mai börtönök kb. wellness-központok, a közelébe nincsenek a jó kis szovjet Vlagyimirkának. Na AZ büntetés volt...ez lónak a fsza. Mire kijön a sittes, már komplett bandája van.
Ezért tart ott az ország, ahol. Mert a büntetésnek semmi visszatartó ereje nincs.
"Ahhoz mit szólnátok, ha valaki a ti kínzásotokra élvezkedne?"
Nem követtem el semmi olyat ami miatt kínozni kellene bárkinek is engem.
A recept egyszerű: nem kell bűnözni, kivívni mások haragját, akkor béke van.
Miért lennél beteg? Bizonyos embereket én is kínoznék szívesen, pl. a politikusokat...
Szerintem az egész országnak tetszene a dolog, maximum a sleppje hullajtana nagy krokodilkönnyeket.
Én is visszavezetném a büntetés-végrehajtásba a kínzást simán.
Az #5 válaszadó meg kapta tőlem a mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!