Hogyan tanuljam meg az évszámokat?
Figyelt kérdés
Szóval nagyon nehezen megy bele a fejembe egyfolytában összekeverem őket.Van vagy 20..az árpád házi királyokat kell amúgy megtanulnom..
Tudtok valami könnyű módszert rá?
2010. jan. 6. 17:27
1/3 anonim válasza:
Én az évszámokat a belga-királyok a házban c. számából jegyeztem meg:D Még most is tudom. AMúgy ha nem megy, akkor kösd az évszámokat vmihez.
2/3 anonim válasza:
nem tudom évszámokkal is működik-e de én afrika országait a fővárosokkal úgy tanultam meg hogy írtam egy verset. Minden ország kapott két sort és így, hogy rímelt könnyebb volt tanulni.
3/3 anonim válasza:
Vannak különböző módszerek. Például a számokhoz betűket rendelsz, majd a betűket szavakká alakítod, amiket beteszel egy, az eseményről szóló mondatba. Vagy elképzelsz egy jelenetet, amiben a számok emberekként jennek meg. Vagy a számsorozatot színek, vagy hangok sorozataként jeleníted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!