Anime fanok, cosplay-esek?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és a kedvenc animém a death note és szeretnék majd olyan 4-5 év múlva cosplay-ezni,szerintetek akkor még ismerni fogják?2014. júl. 3. 12:19
1/12 anonim válasza:
Miért ne ismernék? Ahhoz túl sok a fan, hogy ennyi idő múlva ne emlékezzenek rá, illetve mivel szinkronos, és élőszereplős film is van belőle, szerintem még hosszú életre számíthat.
2/12 walaakíí válasza:
persze hogy ismerni fogják:)
én most nézem a filmet:)
de miért csak 4-5 év múlva?:D
én 13 vagyok és már az első conomon cp-zni fogunk:)
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi tök jó!Azért várok mert még nem engednének el,meg azért növök még...De azért király! :D
2014. júl. 4. 10:36
4/12 A kérdező kommentje:
Ja!És második kérdező kinek öltözöl be?
2014. júl. 4. 10:38
6/12 A kérdező kommentje:
*o* OOOOOOOOWWWWWWWW :3 Ő és Castiel a kedvenceim majd küldj vidit vagy képet :)
2014. júl. 4. 16:23
7/12 walaakíí válasza:
nekem is ők a kedvenceim:D
de sajnos a "castielem" nemtudjönni :C
de mindenféle képpen küldök majd képet:D
8/12 A kérdező kommentje:
Oké köszi :) Egy barátod lett volna Castiel?
2014. júl. 4. 21:10
9/12 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy az Akatsuki nem érdekel már senkit, amikor cosplayezni akartam. Pedig közben tele van velük a MondoCon :D Amúgy meg persze, hogy ismerni fogják. A Death note az egyik legjobb anime :3
10/12 A kérdező kommentje:
Jó ezeket olvasni :-) szerintem is a legjobb anime :-)
2014. júl. 5. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!