Vannak II. világháborús animék?
Figyelt kérdés
Ha vannak címeket kérhetnék?2014. júl. 2. 15:04
1/7 anonim válasza:
Á, akkor még nem csináltak ilyesmit.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt sejtettem. :p
Úgy értettem h második vh-ban játszódó animék vannak-e?
Youtube-n találtam egy Cockpit nevűt de azok csak ilyen kis pár perces vidik.
2014. júl. 2. 20:46
3/7 anonim válasza:
szentjánosbogarak sirja. azt hiszem akkor jatszodik. de ez egy movie, de nagyon jo.
4/7 beata456 válasza:
First Squad: The Moment Of Truth
Orosz-japán koprodukciós anime.
5/7 anonim válasza:
rainbow nisha rokubou no shichinin, a háború utáni japánt mutatja be, a story központjában 7 fiú áll, akik javítóba(inkább börtön) kerülnek. nagyon jó története van
6/7 anonim válasza:
Amúgy a 2. világháborúban már csináltak animékat... (mármint ha tág értelemben vesszük a japán rajzfilm kifejezést..)
1943-mas anime (?)
Erre pedig véletlen találtam rá, miközben az előzőt kerestem:
Ez pedig egy manga, amivel szemezgetek, de még mindig nem keztem bele. Címe: Adolf
És ha egy könnyed kikapcsolódásra vágysz, ajánlom a Hetaliát is. Bár az inkább paródia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!