Valaki segitene? Keletiben hogyan tájékozódjak? Merre menjek? Hol vegyek jegyet? ->
szóval ha én leszállok a vonatról, ami keletibe visz, aztán háromnegyed óra múlva megy tovább a vonatom :), akkor hol kell jegyet vennem? le kell menni aluljáróba? ott megmondják, hogy hányas vágány és, hogy honnan indul? ki lesz irva? :S nem voltam egyedül budapesten, főleghogy kiskorú vagyok és elég nagy hely ez nekem, vonattal sem szoktam utazni és Szlovákiai vagyok, szal messziről megyek :D
lesz ki segitsen,ha leszólitom? :S nem szeretném elkésni a vonatot, persze ha tudni fogok mindent, akkor csak leszek annyira ügyes :D
és ha megvettem a jegyet(nemtudom hol :S), akkor aztán vissza oda, ahol leszálltam?
köszönöm előre is, fontos lenne és kérek mindenkit, hogy összesre válaszoljon :S köszi :)
köszönöm :) rendesek vagytok
őő.azok a kapuk hol is vannak? mit választanak el egymástól? azt a jegyet mutassam meg, amit majd ott venni fogok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!