A vámpírnaplókat vagy a Twilightet szeretitek jobban?
Egyértelmű hogy a Vámpírnaplók sokkal helyesebbek a pasik és a történet jobb és izgibb míg a Twilight egy nagy kalap kaki mert hát valljuk be őszintén hogy az a Bella meg Edward vagy kik háát eléggé undorítóak meg minden a Twilightben kiszámítható h mi fog történni míg a Vámpírnaplókban nem..:)
Nem akarok megsérteni egy Twilight rajongót sem de nekem ez a véleményem...
I LOVE IAN SOMERHALDER <3333
vámpírnaplók.
először nagyon szerettem, ne tudom miért, most viszont ha nézem azért teszem mert érdekel a végkimenetel.
a twilightot meg egyenesen a legrosszabb filmek közé soroltam amiket láttam. megnéztem az 1. részt és halálra untam magam. aztán az osztályomban elkezdtek áradozni asszem a 3.részről uh megnéztem. hát kár volt. ugyanolyan unalmas és letargikus volt az egészhangulata mint az 1.-ben. egy másik ismerősöm aki hollywood hírügynökséget nézett megmutatta az utolsó részről készült kritikát ami nagyon tetszett (elég viccesen tud ócsárolni benne a srác) uh meg is néztem az utolsót. az sem volt nagy eresztés főleg hogy az egyetlen normális rész (a nagy csatajelenet) egy rohadt látomásvolt.
szóval ez lenne az oka hogy mért ezerszer- nem is milliószor jobb a vnaplók mint a twilight.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!