Fogszabályzó-gumizás, TÉNYLEG változtatni fog a profilomon (mélyharapás)?
Nagyon megdermedtem,amikor a doki közölte,hogy a felső és az alsó fogamat össze fogja gumizni (mély harapásom van), ezáltal fogja az állkapcsomat mozgatni. MONDOM MI VAN?!? Először azt hittem,h rosszul értettem,de ő csak azt mondta,h bízzak benne és hogy tűrjem meg ezeket a gumikat.
Meg azt is mondta,hogy az állkapcsom is furcsa, és ezen javítani fog.
Na itt totál kigülledt szemekkel néztem! MOST AKKOR HOGY IS VAN EZ?!
Megváltoztatja a profilomat? Mi az hogy állkapcsomat fogja mozgatni és ezáltal megváltozik az is.... neee máááár! Én szeretem az arcomat, profilomat. Szerintem totál nincs gnóm arcszerkezetem....
Mennyit fog változni a gumizástól most? Kinek voltak tapasztalati??? Légysziiii, írjatok tapasztalatokat vagy bővebb tájékoztató erről az egészről!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖSZÖNÖM!
jah és már 6. napja hordom a gumikat és úgy érzem, mintha tényleg változott volna minimálisan az állrészem...jajjjj nem akarok parádézni, de félek,hogy változni fogok!
Drasztikusan remélhetőleg nem is változik. :) De minimálisan biztos, nem hiába mondta a doki,hogy megváltozik az állkapcsom, ettől majd nem lesz beesett az állam, meg hogy furcsa a szám tartása (ami csak szerinte beesett és furcsa,mert szerintem és mások szerint nem gáz...).
Azért köszi a választ :),de remélem kapok még pár jó kommentet,mert tényleg nagyon érdekel a téma!
Kedves Kérdező!
Szeretnék érdeklődni, hogy alakult végül a fogszabályzásod? Változott a gumizás hatására a profilod? ha igen, milyen irányba?
Nekem is mélyharapásom volt, és sajnos előnytelenül változtatta meg az arcprofilom.
Járt valaki hozzám hasonlóan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!