Tudnátok animéket ajánlani?
Figyelt kérdés
ezekhez hasonlot keresek
Bleach, Naruto, yu yu hakusho, lovely complex, air gear, kilari, inuyasha, vampire knight
köszi az ajánlásokat, válaszokat
2014. jún. 30. 17:05
1/6 anonim válasza:
special a
kaichou wa maid-sama
death note
katekyo hitman reborn
fushigi yuugi - régi
2/6 anonim válasza:
Noragami
Ao no Exorcist
Hyouka
B Gata H Kei
K project
Guilty Crown
Kyoukai no Kanata
Mirai Nikki
AnoHana
Black Rock Shooter
Chrno Crusade
Durarara
3/6 anonim válasza:
Elfenlied,attack on titan,toradora,mayo chiki,kore wa zombie desu ka,psycho pass,to love ru
4/6 anonim válasza:
ha Lovely complex akkor Nana- két lány életéről szól akiknek ugyan az a nevük az egyik egy punk banda érdekese a másik egy szerelemre vágyó őrült vicces és 100% hogy szeretni fogod :D nagyon tudom ajánlani mert nagyon jó ... esetleg ami vampire knight-hoz hasonlít .. Diabolik lovers- ez is nagyon jó anime ha jól emlékszem 12 része van de ezt csak akkor ajánlom ha szereted az olyan dolgokat amikor egy lányt több fiú vesz körül ... ha a diabolik lovers esetleg nem jön be de ez az egy lány sok pasi dolog tetszik Brothers conflict-nekem a legkedvencebb animéim közé tartozik nagyon ajánlom nézd meg.. ha naruto-t meg a bleach-t szereted akkor ajánlati tudom még a fullmetal alchemist-et ..én még nem láttam de elvileg jó :) amik még nagyon jó animék az pl : Suki-tte ii na yo .. kaichou wa maid-sama .. ezek kicsit szerelmesebbek ... de tudom még ajánlani a kuroshitsujit ... vagy az ao no exorcist .. vagy mirai nikki ... ezeket mind érdemes megnézni szerintem .. jó szórakozást :*
5/6 anonim válasza:
A vampire knight-hoz hasonlo sorozat jo az anime-je es vampiros de feliratos:Diabolik lovers meg tudok meg egy jot egy halallistasat:Death note magyar es nagyon jo!ja es a kedvencem a vadmacska kommando nagyon jo anime!!!es bocsi h nem irtam ekezetet de telon irok...
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen párat már láttam vagy ismertem de sokat segittetek.... köszi
2014. aug. 12. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!