Ismer valaki olyan anime sorozatot, ami romantikus és/vagy vicces?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondoltam , mint például az Inuyasha, Lovely Complex vagy Kaichou Wa Maid Sama . Válaszaitokat előre is köszönöm!2014. jún. 30. 15:09
3/9 Nirata válasza:
-Iatzura na kiss (itt néha a szereplőktől fogtam a fejem, de nagyon szerethető kis anime)
-Skip Beat! (NAGYON JÓÓÓÓ)
-Kamisama hajimemashita (végig sírtam a nevetéstől :) )
4/9 anonim válasza:
Csak pár random cím ami most eszembe jut:
Tsukuyomi - Moon Phase
Kiss X Sis (echi)
Love Hina
Karin
Lamune
Rec
Romeo x Juliette
Kyoukai no Kanata
Higashi no Eden
Zero no Tsukaima
Kobato
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, de szerintem a Kiss X Sis egy kicsit túl erotikus, de nagyon köszönöm a segítséget!
2014. júl. 1. 09:40
6/9 anonim válasza:
special a
peach girl
régiek:
marmalade boy
fushigi yuugi
hana yori dango
7/9 anonim válasza:
3ik vagyok. Eszembe jutott még pár nagyon jó és régebbi sorozat:
Ai Yori Aoshi
Ichigo 100%
Meg három ami nem romantikus de nagyon vicces:
Ichigo Mashimaro
Azumanga Daioh
Lucky Star
Az utolsó paródia, tehát a poénok egy részét nem érted meg ha nem láttad az animét amit parodizálnak, és érdemes teljesen végignézni az epizódokat ;)
8/9 anonim válasza:
ja és nem 3ik hanem 4ik voltam XD
9/9 anonim válasza:
A legviccesebbet senki nem írta le! Ouran high school host club Végíg sírtam a röhögéstől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!