Bet365 kifizetés, segítség?
Amennyiben kifizetés előtt a befizetés teljes összegét legalább egyszer nem forgatja meg, úgy a bet365 fenntartja a jogot, hogy felszámolja a ki- és befizetéshez kapcsolódó költségeket. Szükség esetén az igényelt összeg ennek megfelelően csökkenhet.
bele kukkoltam, a megforgatás azt azt jelenti,hogy legalább egyszer játékba küldöm a pénzt bármilyen oddsal?
lehet felvetődöt miért nem fogadok többet, a vb kezdetén toltam fel 1500 ft teszt pízt, aztán egy stratégiát követek, és ha következő fogadást leadom akkor a stratégia egyik újabb szint szerint kellene fogadnom, amit meg nem akarok elkezdeni, mert 10 játék szükséges, hozzá, hogy valahogy is kijöjjek belőlle.
Sajnos ez a hátránya az ilyen helyeknek.
Tippmixpron 500 forint a be- és kifizetési limit.
Esetleg egy élő fogadást megpróbálhatsz. Kinézel egy második félidőt, ahol már legalább 2-vel vezetnek. Nagyon kis szorzó. Pl: a mai esti vb meccsek.
Egy kalappal! A Bet-at-home is olyan feltételeket szab -mivel felhasználtam a bónuszkuponját-, hogy legalább 4 alkalommal kell megjátszanod min. 1.70-es szorzós meccseket.
Mire visszaforgatod, lespanglizod magad.
Ja, és most velük vagyok meccsben, mert már minden teljesült, csak éppen a kifizetés várat magára.
Természetesen telefonon elérhetetlenek!!!
Egy BET-AT-HOME telefonon elérhetetlen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!