Írtok olyan sztorikat, amikor a szomszéd nagyon felidegesített titeket?
Figyelt kérdés
A mi szomszédunkban van egy gyerek,aki beteg(nem tud jól beszélni,és elég sok mindenben különbözik egy átlagos kamasztól,csak nem jut eszembe a betegség neve).Ott lakik vele egy házban a nagymamája is,a nagynénje átjön néha hozzájuk,apja külön házban lakik. És ha hetente 20-szor nem hallom hogy nem valami szépen ordítoznak egymásra akkor egyszer sem. Amikor meg átakartunk menni,épp akkkor hagyták abba,amikor apa kilépett az ajtón.2014. jún. 27. 11:19
1/3 anonim válasza:
Mi az 1. emeleten laktunk, lefele egy nagy kanyar volt a lépcsőn, a kijárat felé (180° fordulat). Mindig belekapaszkodtam a korlátba és "rúdtáncost" játszva félkörívben fordultam, hogy kijussak. Egyszer meglátta az alsó szinten élő nyugdíjas néni (a tipikus nyugger). Onnantól kezdve mindig be volt kenve a korlàt azon része valami ragacsos anyaggal. Hiába mostam le, másnap megint ott volt. Ez momdjuk csak akkor zavart nagyon, amikor siettem valami fontos helyre és elfelejtettem, hogy ott van. Amúgy meg tudom, hogy az Ő élete mennyire unalmas, hogy ebben leli a szórakozását szóval inkább sajnáltam.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát azért elég nagy bunkóság.
2014. jún. 29. 11:10
3/3 anonim válasza:
De már elköltöztünk és itt normálisak a szomszédok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!