Samsung Galaxy S4 vs LG G2?
LG G2-om van. Nagyon szeretem en is, a G2 nekem siman kibir akar masfel napot is toltessel, a kepek nagyon szepek, a hatul levo gombok igen praktikusak, es a dupla erinteses ize is jo(nem kell a gombot megnyomni ketszer hozzaersz a kepernyohoz es feloldodik, nagyon praktikus igy a zsebben sem oldodik fel a telefon), hangero szabalyozo gombokkal lehet fenykepezni is, ez akkor jo ha selfie-zel es ugye elso kameraval fenykepezed magad, szep nagy kepernyoe van, elozor azt hittem a memoria gond lesz, de nem, a 16gbos is tokeletes! pedig napi tobb kepet is csinalok, van rengeteg zenem a telefonon, tehat szerintem szuper telefon!
Nagybatyamnak S4-e van, neha csak ugy kikapcsol neki a telefom, random hasznalat kozben, baratnomnek is S4-e van, mar egy eves hasznalat utan az is tonkre ment. Haromszor ejtette le, 3szor tort be a telefon kepernyoje, es 4-5x ejtettem le az LG-t es semmi baja nincs.:D
Es nagyon jo tokokat lehet ra ebayrol rendelni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!