Rami** kérdése:
Mit jelent az ha valaki egy vadidegen fiuval almodik?
Figyelt kérdés
Elmondom az egesz almot reszletesen. Egy templomban vagyok megyek fel egy lepcson mert el hagytam valamit es vissza mentem erte ( az a targy egy fel par papucs) eppen megyek fel a lepcson animkor egy idegen fiu elem ugrik nem tudom hogy kacsintot e vagy mosolygot egy ido utan tovabb engedett es mentem tovabb a lepcson miutan vissza szereztem a papucsomat es a fiu a lepcso aljaban ott vart ram. Ez az egesz egy templomban tortent. (Bocsanat az ekezet nelkulni iras miatt) Szerintetek mit jelent ez az alom?2014. jún. 26. 12:03
1/3 anonim válasza:
Semmit :)vsgy csak annyi hogy vágysz avszerelemre
3/3 A kérdező kommentje:
Hát pista bácsi szerintem biztos nem ön volt :D
2014. jún. 26. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!