Diákmunka az önkormányzatoknál?
Nem akarsz szemetetet szedni? Én annak is örülnék, de nincs rá lehetőségem. Nekem speciel tök jó lenne, besétálnék pl. a helyi oviba/suliba/közösségi házba, aztán 6 órán át el takarítgatnék, pakolnék, festegetnék... Nem hinném, hogy olyan sokat követelnének, a takarításba nem szakadok bele. És kapnék havi 76 125 forintot. Tudom, hogy ez nagyon kevés, de nekem simán megérné, mert nincs semmi pénzem.
Idén még semmiképpen nem kapnám meg a munkát, mert csak 15 éves vagyok, de gyanítom, hogy jövőre sem fogom (már ha indul a program..), mert idén is csak utólag hallottam a lehetőségről, amikor már kiosztották a munkát.... persze a csókosok gyerekinek. Persze, nagyon jó ötlet munkára nevelni a fiatalokat, de akkor adjanak lehetőséget mindenkinek, és induljunk egyforma esélyekkel.
Így mégis hogy tervezzem a jövőmet? Lehetetlen így itthon maradni, de neeeeeeem ne menjek külföldre.... De persze ahhoz is pénz kell, és protekció. Hurrá.
Ilyet, hogy protekció, meg csókosok. Csak az igazi, reménytelen faszok mondanak, már megbocsáss. Ahol én dolgozom, az önkormányzaton, ott egyetlen egy csókos sincs, pl én sem. Pedig 40 ezres város. Hát hogy van ez?
17 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!