Dodeszto kérdése:
Hogyan kell lekvárt főzni úgy hogy ne habosodjon?
Figyelt kérdés
az interneten nem találtam
a válaszokat előre is kösz!
#lekvár #főzés habosodás
2014. jún. 24. 17:42
1/3 anonim válasza:
Minden lekvár habosodik. Én mindig sütőben főzöm, és néha megkeverem. Nem kell mellette állni, nem fröcsög, nem ég le. Mire kész, a habja is elforr.
2/3 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy alacsony fokozatra kell állítani a sütőt.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi
azért kérdeztem egyébként mert van valami stahl judit és ott nem találtam mert egyszer mondott valami ellenszert erre
2014. jún. 27. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!