Melyik ország/város lenne la legmegfelelobb számomra az ottélésre, ha ilyen terveim vannak?
Sziasztok!
Azért tettem fel a kérdést mert elkezdtem gondolkodni,hogy melyik ország lenne a legjobb a terveimhez.
Nogyógyász szeretnék lenni,az egyetemet angolul fogom elvégezni.10 éve lovagolok,van is lovam,felnottkoromban szeretnék lovakat tartani,nem tenyésztés céljából,csak 2-3 vagy 4 lovat.,és kulonbozo állatokat,pl:2-3 birkát meg tyúkokat és libákat.
De nem abban a falusi kroulményekben,hanem egy kedves kis farmon,ahol tisztaság van,mert mindennap gondozná egy gondok a farmot,tisztítaná az állatokat.Szerintetek melyik ország lenne erre a legmegfelelobb.
Amelyik NEM johet szóba:Magyarország,Anglia,Amerika,Szlovákia
Kérlek ne gúnyolódjatok,sértegesettek,légyszíves normálisan,kedvesen vászoljatok.
Nemetorszag,Svajc,Svedorszag,Lengyelorszag,Olaszorszag.
Fent leirt orszagokban szerintem ilyen tervekkel lehet ervenyesulni.
Koszonom a válaszokat.Elfelejtettem odaírni,hogy nem beszélek németul,sé nem szeretnék tanulni sem,mert nem szeretem a nyelvet.
Valamelyik arab ország alkalmas lenne erre?
Németországba nem kell németül beszélni okos emberek megértik a angolt is.
Most fontos,hogy fiú vagy vagy lány?
Ha lány Arab országok ne nagyon jöjjenek szóba inkább akkor mint előttem írták Üzbegisztán..
Vagy Indonézia.
Igen lány vagyok.Azért nem szeretnék olyan helyen élni ahol németul beszélnek mert nem szeretma hangzását,az meg már milyen lenne h ott élek és nem értem a nyelvet.
Az nem számít hogy az arab országokban elnyomják a noket,a kulfoldieket ez nem,vagy csak nagyon kis mértékben érinti szerintem,meg amugy is,muzulmán vagyok,szóval ez nem lenne probléma.Meg a családom az ugyis kulfodi lesz,nem készulok arab férjet fogni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!