Miért mindenki az átlagosért van oda?
Nemrég nézegettem itt gyakorin olyan kérdéseket, hogy szép vagyok-e. Mindenki a teljesen átlagos hosszú barna hajú,barna szemű,tömegcikk ruhájú,1 kiló vakolatos,divat számokat imádó,szolibarnított lányokért van oda. És akinek meg mondjuk a rock tetszik, vagy vörös hajú, vagy emo, vagy mit tudom én, azokat lefújjolják. Rám is mindenki azt mondja, hogy ronda vagyok, pedig örülök, hogy nem vagyok tömegcikk, kék a szemem, fehér a bőröm,szőke a hajam, elvont dolgokat szeretem, meg a japán dolgokat. Akkor most ezért vagyok "ronda"? Mert más vagyok?
Akinek nem inge ne vegye magára.
15/l
Nem érted, Első?
Ő különleges! Hisz 15 éves! :)
Egyébként hidd el, hogy te sem vagy más, cak egy átlagos tini.
"elvont dolgokat szeretem, meg a japán dolgokat." Úgy érzed, ez különleges?
A stílustalanság is stílus. Nekik az a stílusuk. Egy igazi férfi azt szereti, ha a nőnek véleménye, saját stílusa van és nem minden fenntartás nélkül áll be valamelyik "csordába" legyen az a szolizós divatszámot hallgatósoké, vagy akár az anime-fan-oké.
Amúgy meg szerintem mindenki különleges a maga módján, én is annak érzem magam, és másokat is annak tartok...
17/l (nem szolis, meg nem animés lány, hanem simán én. eklektikus ízléssel megáldva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!