Egyszer skype-oltam egy baratommal es mondta, hogy ugy se mered megmutatni a melltartod. Es en mondtam, hogy de es gyorsan felhuztam majd le is huztam. Azt mondta lefotozta. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Azt mondta kitorolte de nm tudom... Annyira lelkiismeret furdalasom van, marmint elmondjam anyanak ha igen hogy??? Nem vagyok r****c!!
14/L
2014. jún. 23. 17:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem "fotózta le".
Mi a fenének ugrasz minden hülye provokációra?
Ha több nem történik, akkor nem kell elmondanod, ha nem akarod, de ha jó a kapcsolatotok, akkor beszéld meg vele.
2/3 A kérdező kommentje:
De nagyon lelkiismeret furdalasom van... Mit mondjak neki?? :'(
2014. jún. 23. 17:31
3/3 anonim válasza:
Figyelj, gyakorolni kell.
Beszélünk skype-on, párszor megmutatod a melltartódat, és hidd el, a nyolcadik után már egyáltalán nem lesz lelkiismeretfurdalásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!