Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Mit tegyek, hogy ne legyen annyira vékony a körmöm, hogy beszakadjon?

Figyelt kérdés
Egy éve próbálom növeszteni a körmöm, ami néha nem sikerül, mert lerágom, no de nem is ez a probléma.Hanem,hogy én azért tudom magam tartani főleg,hogy év vége nincs stressz helyzet, de nem tudok mit tenni az ellen,hogy mikor nő és elér egy méretet (pont az ujj vége környékét) Akkor beszakad és ez általában mindig akkor következik be amikor nem vagyok olló közelben,tehát nem bírom megállni,hogy ne rágjam avagy tépjem le. De ez is amiatt van,hogy túl vékony maga köröm, de nem tudok mit tenni vele mert mindig beszakad.Szerintetek mit tegyek ez érdekében,hogy végre elég erős legyen a körmöm ahhoz,hogy ne szakadjon be és nőni tudjon?

2014. jún. 22. 20:39
 1/2 anonim válasza:

Szia.

Lehet kapni körömerősítő lakkot, ami direkt erre van. Sima átlátszó, ha azzal kenegeted a körmödet akkor attól megerősödik. Érdemes drágább fajtát venni, az olcsó nem biztos hogy túl hatásos. 1000-1500 Ft körül már kapsz jóminőségűt.

A másik megoldás, hogy elmész egy manikűröshöz. Tud olyan gél lakkot csinálni, ami alá zselét tesz, azzal megerősítve a körmödet. Ez kb 2 hétig néz ki jól a körmödön, utána lenő és csúnya lesz. (2000 Ft körül van egy ilyen gél lakkos manikűr) Ha 2 alkalommal elmész, akkor azidő alatt szép hosszúra meg tud nőni a körmöd. (A manikűröst is meg kérheted, hogy tegyen a gél lakk alá körömerősítőt.)

Remélem tudtam segíteni. :)

2014. jún. 22. 21:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. jún. 22. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!