Facebookon hogyan kell úgy egy üzenetet eltávolítani hogy én se, se az illető ne lássa amit küldtem?
Figyelt kérdés
Szerintem hatalmas hülyeséget csináltam szóval jobb lenne előbb kitörölni, minthogy meglássa.2014. jún. 22. 13:22
1/5 anonim válasza:
Sehogy. Amit elkuldtel, az el van kuldve, nem tudod meg nem tortentte tenni. Nem, nincs ra 'valami progi', nem lehet 'meghekkelni', mas postafiokjabol semmilyen korulmenyek kozott nem tudsz semmit torolni.
2/5 A kérdező kommentje:
uhm ez szívás...
2014. jún. 22. 13:34
3/5 A kérdező kommentje:
És ha letiltom az illetőt ?
2014. jún. 22. 13:34
4/5 anonim válasza:
Már elküldted azaz megkapta. Még egy lehetőség van hofy ne kelljen vállalnod a felelősséget de azt nem árulom el.
5/5 A kérdező kommentje:
akkor ne áruld el baz****xd
2014. jún. 30. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!