Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megjött már valakinek kártyára...

Megjött már valakinek kártyára a családipótlék? A neten 4-ét írtak, de nekem reggel még nem volt rajta! (otp)

Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 09:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
reggel 9-kor még ne is számíts rá..majd megkapod nem tudsz várni?
2010. jan. 4. 10:34
 2/12 anonim ***** válasza:
36%

Nemtud várni...

Nincs egy fillérje se. Jó hogy kell gyorsan a családi.

2010. jan. 4. 10:38
 3/12 A kérdező kommentje:
De jó nagy arcotok van!!!Biztos vagytok vagy 15 évesek,az élethez semmit sem értetek,hisz anyuci apuci pénzén élősködtök...Ha tudnátok,hogy mennyit számít az ünnepi kiadások után egy ilyen semmirevaló összeg is..
2010. jan. 4. 12:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Amúgy te 10:38-as ki vagy,a rokonom,hogy ennyire tisztában vagy az anyagi helyzetemmel?!Az ilyen majmok inkább ne írogassanak,nem a primitív megnyílvánulásokra vagyok kíváncsi...
2010. jan. 4. 12:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
tényleg, én sem kaptam, pedig ha nem elsején, de azt követően első munkanap fél 8-kor már szoktam sms-t kapni a banktól.
2010. jan. 4. 15:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Azóta megtudtam,hogy holnap reggel lesz.
2010. jan. 4. 15:19
 7/12 anonim ***** válasza:
1 vagyok képzeld nem kapok meg úgy akármit elmúltam már 18 éves és iskola mellett dolgozok úgyhogy ne szóljál be
2010. jan. 4. 15:29
 8/12 A kérdező kommentje:

18 évesen roppant nagy élettapasztalattal bírhatsz...!

Ha pedig az iskola mellett dolgozol az becsülendő,így segíthetsz a szüleidnek,gondolom az iskola sem fillérekbe kerül.Ezért is kéne gondolkodnod mielött leszólsz valakit...

Majd ha háztartást vezetsz,gyerekeket nevelsz,rezsit fizetsz akkor át fogod értékelni a pénz jelentőségét és fogalmát.

2010. jan. 4. 18:13
 9/12 anonim ***** válasza:
hagyd rá a kiscsajra, majd ő is fogja egyszer várni azt a bizonyos családi pótlékot! sőt kívánok neki, ha már ekkora szar, hogy ilyenért lehurrogja a másikat.
2010. jan. 7. 21:37
 10/12 anonim ***** válasza:
21.37-es vagyok, képzeld nagyszájukám én is dolgozok a főiskola mellet, és van hogy az ÉN fizetésemből vesz anyu kenyerethónap végén, mert neki már nem marad, mivel hogy le van százalékolva, teljes állást nem kap,és van neki 2 kiskorú gyermeke plusz én! Addig ne hőbörögjél itt TE senkinek amig nem tudod hogy miért is várja azt a segélyt!! ha olyan okos lennél tudhatnád, hogy nem azért mert kozmetikushoz menne belőle, vagy műkörmöshoz! idióta vagy
2010. jan. 7. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!