Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Véradáson probléma ha én...

Véradáson probléma ha én szoktam néha szivni egy kis füvecskét? Heti max 2-szer

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 22:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
sok diszlexiás, okoskodó
2010. jan. 5. 21:53
 12/13 anonim válasza:

erre a kérdésre engem is érdekelne pedig a válasz és nem igaz hogy nem válazsol senki:@ egyébként sztem problem.. :/

de azért mások is mondják már meg hogy így van-e -.-"

2010. márc. 1. 18:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Nézz utána, hogy a fű hatóanyagai a legrosszabb esetben milyen ütemben ürülnek az emberi szervezetből. Emberi szervezet alatt a vért, a vizeletet, a hajat, és a belső szerveket értem. A vérből relatíve gyorsan távozik, a vizelet viszont sokáig tartalmazhat ráutaló anyagokat. A haj ebből a szempontból a legtartósabb regiszter. Rendőrségi razziák során nem véletlenül visznek vizeletmintát, és orvosdiagnosztikában sem véletlenül alapoznak bizonyos esetekben a haj vizsgálatára. Az alkalom után egy-két héttel rádtörő flashback a belső szervek raktár jellegű funkciójából ered.

A véradás után a vér feldolgozása során a kinyert három fiola sorsa az analízis. Ennek során tesztelik a véredet betegségekre valamint vizsgálják a véred kvalitását is. A vér rengeteg mindent elárul a gazdájáról részint azért mert az életvitel alapvetően befolyásolja annak sok-sok paraméterét. A szívás a rá jellemző paramétereket változtatja meg, ilyen például bizonyos ásványi anyagok mennyiségi jelenléte.

Ugyanakkor célszerű megjegyeznem hogy a tépés hosszabb rövidebb ideig kardiológiai ( azaz szív ) problémákat okoz, ami a véradás során kizáró tényező.

Miután vért csak az arra JÓCSKÁN rászorulók kapnak én azt tanácsolom -feltéve persze, hogy RAGASZKODSZ a füvezés-véradás kombóhoz-, hogy ne veszélyeztesd mások felépülését a rossz vérminőséggel. Ne adj vért, ha neked a rendszeres füvezés a fontosabb. Abban az esetben, ha csak időnként szeretnél ellazulni, azt tanácsolom, hogy a véradási ciklus legelején tépj ( "közvetlenül" véradás után ), de akkor se sokat. A sok alatt körülbelül három-négy sör gátlásoldó hatásánál kevesebbet értek. Ha memóriazavarok lépnek fel, MÁR túllőttél a "célon".

Egy véradási ciklus ideje minimum két és fél hónap egy felnőtt férfinél. Ha az egy évben leadható alkalmakat nézzük -melyből öt van-, három havonta lehetsz rendszeres véradó. Három hónap azaz tizenkettő hét hosszú idő.

2010. szept. 23. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!