16 éves vagyok, diákmunkát szeretnék vállalni. Sehogy se találok, mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Már 3 órája keresek nagyjából a 6. diákmunkás portálon,de vagy nem lehetséges regisztrálni,vagy csak és kizárólag 18 felett enged dolgozni.
Mégis mit ronthattam el?
Mások tök könnyen találnak,meg regiszhtrálnak minden hova,én meg sehova nem tudok,ha tudok is nem találok semmit se.
Nincs bankszámlaszámom ,gondolom egy csomónál már ezért se lehet regisztrálni.
Ja,meg a Melo-édiáknál nem szereopel az iskolám ashol választaNI KÉNE (MI A fene?Pont a Budapesti Apáczai Gimi nem szerepeL?)
2014. jún. 20. 21:24
1/5 anonim válasza:
először is csinálj egy bankszámlaszámot, aztán menj be szémlyesen
2/5 A kérdező kommentje:
Hová?
Szinte semmilyen pontos adatot nem adnak m,eg,csak hogy mégis milyen környéken van a munka.Legutóbb például egy Tescot néztem,ott is csak annyi szerepelt hogy kerület,utána egy út és ennyi.
Vagy mi van ha mondjuk az UNIVERSITAS egyik székhelyére megyek be?
2014. jún. 20. 21:50
3/5 anonim válasza:
A Meló-diáknak mi köze van az iskoládhoz? Nekem ott volt (pontosabban van is) szerződésem, és nem is érdekelte őket az iskolám, csak valamelyik papíron kellett egyszer megnevezni.
4/5 anonim válasza:
ha jelentkezel úgyis be kell menni aláírni a papírt, és akkor elmagyaráznak mindent....
5/5 anonim válasza:
Az I Love Diákmunkánál vannak jó munkák,én mcdonald's-ban dolgozom a szövetkezet által,nem egy álom munka,de jó fejek az emberek és akinek kell a pénz az nem válogat. Gyors éttermi kisegítőként írják a munkát,van amelyik 17-nek írja a korhatárt,de van 16-os is,én is annyi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!