Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok nekem olyan jó animét...

Tudtok nekem olyan jó animét aminek fenn van az összes része?

Figyelt kérdés
Köszönöm.
2014. jún. 20. 19:38
 1/5 anonim válasza:

Milyen típusra gondoltál?

Írok pár példát:

Shining Hearts(12 rész),Eureka Seven (50 rész),Lovely Complex (??? rész mert ezt pont nem tudom),Dragon Crisis(12 rész),Kaichou wa maid-sama(26 rész)Code Breaker (12 rész),Mirai Nikki(26 rész)és ennek folytatása a Mirai Nikki Redial (??? rész megint nem tudom),Blood Lad (??? rész ezt sem tudom mert még nem néztem végig de minden rész fenn van Indavideon ugyanúgy a többit az

Indavideo .hu-n találod majd meg.Tudok még többet is szóval ha kell még írj rám egy üzenetet és írok még.

Addig is jó szórakozást ezekkel.

2014. jún. 20. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Sword Art Online 25 rész.
2014. jún. 21. 00:37
 3/5 anonim ***** válasza:

bleach 366 rész

naruto 220 rész

Naruto Shippuuden

lovely complex 24 rész

Kateikyoushi Hitman Reborn! 203 rész

nana 47 rész

az indavideón fent vannak

2014. jún. 22. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Naruto-kun.hu

Uraharashop.hu

Csak regisztrálni kell és láss csodást, sok-sok lefordított mű esik a kezedbe! ;-)

2014. jún. 22. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
[link] Ide is nyugodtan regelhetsz, itt is rengeteg animét fogsz találni mindenféle kategoriában, kellemes keresgélést ^^.
2014. jún. 22. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!