Milyen következménnyel jár az, ha feljelentek valakit jogsértés miatt Facebookon?
Figyelt kérdés
Feltöltött egy általam készített fényképet , sehol sem tüntette fel a a nevet , szóltam neki , ennek ellenére nem törölte le.Szóval feljelentettem.2014. jún. 19. 22:13
1/6 anonim válasza:
Hol jelentetted fel? Rendőrségen?
2/6 A kérdező kommentje:
ott írja , hogy Facebookon. idiot.
"ha feljelentek valakit jogsértés miatt Facebookon?"
2014. jún. 19. 22:40
3/6 anonim válasza:
Facebook nem hatóság, nekik csak bejelenteni lehet, illetve kérni. Feljelenteni rendőrségen lehet. Szóval most fel- vagy be?
A facebook legfeljebb eltávolítja a képet, ha az a közösségi elvekkel nem egyeztethető össze.
4/6 A kérdező kommentje:
jó elnézést , akkor bejelentettem. de a kép az még mindig fent van Facebookon a bejelentés ellenére.
2014. jún. 20. 10:27
5/6 anonim válasza:
Nem vagyok jelentgetős típus, de néhányszor más ügyben megtettem. Van olyan, amit 30 percen belül elutasítottak, s olyan, amelyik három hónapja függőben van. Próbáld meg újra.
6/6 anonim válasza:
Szerintem semmi nem lesz belőle. Én tavaly kértem eltávolítást, 1 hét múlva jött válasz és nem szedték le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!